Lifestyle

10 poteza koje svaka djevojka koristi kako bi bivšeg napravila ljubomornim

Dio procesa oporavljanja nakon prekida uključuje i nekoliko stvari koje ćeš napraviti kako bi podsjetila bivšeg na to što je izgubio. Ako si već izašla i radiš ono što te svakako čini sretnom, zašto to ne bi malo i pokazala?!

1. Objavljivanje selfija s novom, ‘poslijeprekidnom’, frizurom
Ova transformacija predstavlja veoma uzbudljiv trenutak za tebe. Kada si se konačno odlučila za taj novi bob/ombre/neon stil (ili čak sva tri odjednom kao veliki udarac za tvog bivšeg koji mrzi kratku kosu na djevojci), naravno da osjećaš potrebu to objaviti na društvenim mrežama – da cijeli svijet vidi promjenu! Tvoj Instagram postaje osvetnički teren i objavljivanjem svojih novih fotografija poručuješ mu: „Zar ti ovo ne nedostaje, dragi?“ (Naravno da mu nedostaje.)

2. Objavljivanje najizazovnijih #tbt fotografija
Osvrt na kostim ‘Catwoman’ za prošlogodišnju Noć vještica, kada si se odlučila pojaviti odjevena u crni, uski, kožni bodi, bit će preveliki zalogaj za tvog bivšeg kada ugleda novi post na Instagramu. Hvala nebesima na starim izazovnim slikama s plaže koje i dalje čuvaš u telefonu da podsjetiš sebe kako si uvijek izgledala seksi i kako on nije svjestan što je izgubio. A da usput na to podsjetiš i svaku osobu s kojim si prije izlazila, a i dalje prati tvoje objave.

3. Misteriozni izlasci u dvoje
Otišla si na običan nedjeljni ručak s prijateljicom, baš kao i svakog tjedna, ali tvoj bivši ne mora misliti tako. Prava prijateljica oprostit će ti što si je izrezala sa slike preko puta stola bi ostavila svog bivšeg u razmišljanju kome pripada tanjur preko puta tebe.

4. Svaki dan je dan za druženje i to se mora zabilježiti
Kada su normalne okolnosti, naravno da se sramiš polupijana tjerati ljude (koje poznaješ i ne poznaješ) da zajedno snimite selfie. Ali kada je situacija takva da ti treba materijala da bivšem daš do da si sretna i raspoložena i bez njega imaš svu motivaciju koja ti je potrebna, ništa nije toliki ‘crnjak’. Svaki dan je dan za druženje i sve dolazi u obzir osim toga da provodiš sama vrijeme.

5. Poziranje s veoma atraktivnim i veoma bliskim muškim prijateljem
Tvoj prijatelj XY ti je zaista, zaista samo dobar i iskren prijatelj, ali tvoj je bivši, naravno, sasvim siguran da je taj prezgodni muškarac s fotografije tvoj novi dečko. Naravno, činjenica da si dodala nekoliko srceta s opisom „Stvarno je najbolji!“ daje čar cjelokupnoj situaciji. Za tvog bivšeg, vas dvoje ste sigurno već zaručeni.

6. Spremanje satima za očekivani susret
Po nekim nepisanim pravilima sve znamo da kada izađemo do trgovine u našem najgorem izdanju, s masnom kosom i prljavom majicom, velike su šanse da ćemo upravo u tom trenutku naletjeti na bivšeg. Ali za sve druge trenutke, recimo kada ste oboje pozvani na istu rođendansku zabavu, imaš priliku oboriti ga s nogu svojim izgledom, što naravno i činiš. Za tu prigodu odijevaš najizazovniju haljinu koju imaš. Iako možda nije tvoj stil, zahvali mu za svoje najhrabrije modne pothvate.

7. Ulaganje dodatni truda za upoznavanje novih ljudi, posebice onih s kojima bi se moglo razviti nešto više od prijateljstva
To što ste predugo bili u vezi odradilo je svoje – zaboravila si sve čari flertovanja, a i ne znaš više kako bi započela razgovor s drugim ljudima. Međutim, kada na proslavi ugledaš bivšeg s druge strane prostorije, odjednom dobivaš inspiraciju za flert i svu moguću hrabrost. Tu večer sklapaš nekoliko novih prijateljstava, odlaziš kući s novim kontaktima u imeniku i dogovorenim dejtom za petak navečer.

8. Postavljanje slika zgodnih poznatih muškaraca
Čak i ako znaš da ne postoji šansa da ćeš ikada u životu izaći na dejt s Chrisom Hemsworthom (zbog toga što je sretno oženjen), objavljivanje njegovog sinoćnjeg selfija iz teretane s intrigantim opisom pokazat će da je tvoja žudnja za muškarcem koji nije bivši, jako, jako prisutna.

9. Ponavljanje riječi ‘dejt’ kad god se ukaže prilika
Da, da, da, svima nam je već jasno da si krenula dalje i da nemaš nikakvu želju vratiti se svom bivšem – ali naravno, to ne znači da si odustala od objavljivanja selfija prije svakog novog dejta.

10. Priznanje svima: „Super mi je nakon prekida, živnula sam!“
Ništa mu neće zadati toliki udarac kao kada čuje ne samo da si OK, već da se osjećaš kao nikada u životu. Pričaš vašim zajedničkim prijateljima o tome kako si tog jutra istrčala polumaraton i kako ne možeš dugo ostati jer, naravno, žuriš, večeras imaš dejt i tko zna što sve još. Tvoj bivši ne mora znati ono što samo tvoji najbliži znaju – da i dalje zaspiš uz veliku kutiju sladoleda gledajući Netflix.

Izvor: Cosmopolitan.hr

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh