Lifestyle

5 modnih komada koje bi trebali izbjegavati za praznike

U odjeći za praznike trebali bi se osjećati ugodno, ali odašiljati i poruku svečanosti. Suzdržite se od zavodničkih kombinacija, ali nemojte otići niti u suprotnu krajnost

1. Preduboki dekolte

Majice ili haljine dubokog dekoltea primjerenije su kakvom noćnom klubu nego obiteljskom druženju. Imajte na umu da ćete s preizazovnom odjećom privući neželjenu pažnju na sebe i izazvati neugodu kod pripadnika vlastite obitelji, piše “Zadovoljna“.

“Dubok dekolte, crop top i trenirka nisu prigodna odjeća za blagdane. ”

2. Izazovne suknje

Isto pravilo vrijedi i za suknje. Suzdržavajte se od modela s prorezom postavljenim visoko na boku koji bi mogao razotkriti previše. Ako nosite mini suknje, potrudite se da ih kombinirate uz tajice, ili najlonke gušćeg tkanja. Omiljeni par gaćica koji ste izabrali za taj dan neka ostane tajna vašoj rodbini.

3. Goli trbuh

Crop top je urbani street style komad koji je osobito popularan u ljetnim mjesecima, ali mu nema mjesta na obiteljskom božićnom tulumu. Zamislite samo koliko će vas starijih ženskih rođakinja upozoriti da ćete s takvim komadom dobiti upalu bubrega?

4. Cipele iznimno visokih potpetica

U visokim štiklama nije lako hodati po modnoj pisti, a kamoli po pločicama u kuhinji i podu dnevne sobe prekrivenog tepihom. Izbjegnite moguće padove na blagdanskom tulumu, ali i ogovaranja zbog previsokih potpetica.

5. Trenirka

Trenirka je sasvim normalan odjevni predmet za boravak kod kuće. No ako idete u goste ili ih dočekujte u domu, pokušajte uložiti nešto više truda u svoj modni odabir. Na taj način pokazat ćete da vam je stalo do osoba koje posjećujete ili ugošćujete, te da ste spremni za proslavu u krugu najmilijih.

Popularno

Na vrh