Magazin

Amra Halebić nakon razvoda ljubavni život me ne zanima!

Zbog bračnog brodoloma koji je Amra Helebić doživjela samo pola godine nakon vjenčanja, ova pjevačica odlučila je ubuduće što manje pričati o privatnom životu.

Istina, ni ranije se nije previše hvalila zajedničkim životom sad sa već bivšim suprugom Ademom Šehmujović.. Obično je govorila da im je lijepo, da, te da on razumije njen poziv, i da joj pomaže u karijeri.. Međutim, ubrzo je nestalo te idile.

Danas je Amra, kako nam kaže slobodna, i neopterećena emotivnim životom.

– Recimo da me trenutno ne zanima ljubavni život. O tom ne bih voljela ni pričati.

Sad su mi na pameti ljetni nastupi kojih hvala Bogu ima. Pošto ramazan ne radim, od bajrama nastupe sam zakazala. Cijelo ljeto je radno i početak septembra je popunjen nastupima. U međuvremenu dogovaram i za jesen- kaže ona.

U slobodno vrijeme voli da se druži sa dragim ljudima, a kako kaže najviše voli popiti kafu sa Šerom, Amirom, Hakalom..

– Inače, poštujem sve kolege, generalno volim da se vidim i ispričam sa većinom, pogotovo kad su u pitanju neke manifestacije, koncerti.. Što se tiče novih pjesama kaže da je u fazi pregovara. Nije se odlučila da li će izbaciti singl ili neki duet.

U fazi sam pregovora. Što se tiče dueta nisam sigurna, imam nekoliko balada. Uglavnom publika će biti obaviještena blagovremeno. Trenutno imam mnogo posla i nastupi su mi prioritet- zaključila je pjevačica.

Popularno

Na vrh