Magazin

Anabela koristi kćerku za marketing? Svi su iznenađeni snimkom koji je objavila!

Dok svi bruje o učešću njene kćerke u rijalitiju, srbijanska pjevačica bh. porijekla, Anabela Atijas, pokušava da što manje komentariše ovu situaciju i da se posveti poslu.

Ipak, dešavanja u rijalitiju ne mogu da je zaobiđu, te je više puta izjavila da podržava ljubav svoje kćerke Lune i Slobe Radanovića, iako je on oženjen, jer kako kaže nije do sada vidjela iskreniju emociju.

Anabela je nedavno objavila novu pesmu pod nazivom “Zabranjeno”, koja govori o zabranjenoj ljubavi, a mnogi su odmah zaključili da je u njoj opjevala ljubav svoje kćerke i njenog novog dečka.

Dok je Luna u rijalitiju, pjevačica vodi njen Instagram profil, a veoma burne reakcije izazvala je kada je na profilu svoje kćerke objavila svoju novu pjesmu.


S obzirom na to da blogerica ima veliki broj pratilaca, mnogi su odmah počeli da komentarišu da se na ovaj način Anabela reklamiše preko kćerke.

“Kako te nije sramota da koristiš kćerku za marketing“, glasi jedan od komentara, a pjevačica se ovim povodom još nije oglašavala, piše “Puls online“…

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh