Foto

Dara: Jelena Karleuša je ljubomorna bandera!

Dara Bubamara je okrenula ploču i ponovo napala Jelenu Karleušu, nazvavši je ljubomornom banderom, iako je pre samo nekoliko dana rekla da je voli.

Novosadska pevačica je pre nedelju dana pokušala da pruži ruku pomirenja „maloj od skandala“, ali kad je shvatila da povratna reakcija nije onakva kakvu je očekivala, rešila je da ponovo popljuje koleginicu. Bubamara je, nakon što joj je Karleuša pre dva dana preko društvenih mreža poručila da je ku*va koja s njom ne može da se igra, odbrusila nekadašnjoj drugarici da je zavidna i da joj je krivo što je ona upravo pazarila novi, skupoceni automobil.


– Jelena je ljubomorna bandera! Njoj je krivo što sam kupila automobil koji košta više od 100.000 evra! – rekla je Bubamara.

JK više ne želi da se raspravlja s Bubamarom jer smatra da je došlo vreme da prestane sa svađama.

– Ja sam kulturna osoba i javim se svakome koga sam upoznala i videla bar jednom u životu. Dara je u Turskoj prolazila sa detetom, a ja sa mužem i decom, pozdravila sam je, ali ona mene nije! Ali to ne menja ništa, ja ću je uvek pozdraviti jer sam vaspitana. S druge strane, nije marketing.

Ona je sve ovo shvatala preozbiljno. Ja sam ipak odlučila da pređem preko svega. Pun mi je kufer svađa i problema. Imam 39 godina i vreme je da te ženske gluposti i tračeraje, kokoške koje se svađaju, prevaziđem – rekla je pevačica.

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh