Region

Detalji stravične nesreće u Beogradu: “Brusilica mu je prošla kroz glavu, čula sam zapomaganje, a onda šok”

– Brus koji se okreće na mašini je iskočio i prošao mu kroz glavu, usmrtio ga je na licu mjesta. Nije bilo šanse da se spase – rekla je vidno uznemirena kćerka.

Stravična nesreća dogodila se jutros u beogradskom naselju Žarkovo, kada je Radosav P. (50) poginuo nakon što mu je komad brusilice kojom je radio izleteo iz ležišta i bukvalno prošao kroz glavu. U tragediji je povrede zadobio i njegov mlađi komšija, koji je nakon incidenta prebačen u Urgentni centar, piše “Srbijadanas“.

– Otac je imao prostor u kojem je držao različite mašine, koje je popravljao, kupovao je alatke i njima sređivao stvari za sebe, nije to bila profesionalna radionica, već mu je to služilo za opravku kola i stvari oko kuće – objašnjava kćerka preminulog.

Njih dvoje živjeli su sami u domu u Ulici Krajiških brigada, a danas im je u posjetu došao i jedan od komšija.

Otac je bio zajedno sa tim momkom, a ja sam bila gore na spratu u našem stanu, kada sam odjednom čula da mladić zapomaže i sišla dole da vidim o čemu se radi – dodaje ona.

Prizor koji je uslijedio nakon što je pritrčala u pomoć ostavio ju je u šoku.

– Brus koji se okreće na mašini je iskočio i prošao mu kroz glavu, usmrtio ga je na licu mjesta. Nije bilo šanse da se spase – rekla je vidno uznemirena kćerka.

Komšija je srećom izbjegao smrt, ali je zadobio povrede noge.

– Komad alatke ga je pogodio u nogu, ali nije životno ugrožen. Prebačen je u bolnicu i očekujemo da će mu ljekari brzo zaliječiti povrede – poručuje naša sagovornica.

Budući da u porodičnom domu nije bilo nikoga drugog u pomoć su pristigle i druge komšije.

– Nismo bili tu u trenutku kada se to dogodilo, ali smo pritrčali čim smo čuli, a i Hitna pomoć je brzo reagovala. Došli su za desetak minuta. Svima je to u ovakvim situacijama dugo, ali objektivno ne možemo da kažemo da smo dugo čekali – kažu komšinice u dvorištu Radoslavove kuće.

Ispod njihovih nogu na betonom su još vidljive lokve krvi povrijeđenog i bačena garderoba, dok je nekoliko policijskih službenika radilo na uviđaju slučaja.

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh