Nogomet

Imam šest razreda škole, ako treba da platim – platiću!

Kristijano Ronaldo je tokom suđenja za utaju poreza, na idirektan način istakao da bi voleo da se vrati u Englesku, kao i to da poštuje zakon, iako se ne razume previše.

Ronaldo je prethodnih meseci bio često na udaru zbog navodne pronevere novca zbog čega je odlučio da se i sam pojavi pred sudom 31. jula, pošto je odlučio da dokaže svoju nevinost.

U svom izlaganju dotakao se i Engleske, što je tek danas procurelo u medijima, koji su momentalno podigli prašinu da bi Portugalac opet mogao u Premijer ligu.

“Nikada nisam imao nijedan problem u Engleskoj. Ne želim da kažem to, da ne bih bio pogrešno shvaćen, ali bih voleo da se vratim u Englesku”, rekao je Ronaldo i nastavio:

“Kao što znate, moj život je otvorena knjiga i ja ne mogu ništa da sakrijem i smešno je za šta sam optužen. Ja se ne razumem mnogo u ove stvari, ali poštujem zakone. Zbog toga sam i zaposlio pametne ljude koji vode računa o svemu, da ne bude problema.

Ja nisam učen za takve stvari, završio sam šest razreda škole i sve što znam je da igram fudbal. Ako treba da platim više novca, to nije problem, platiću. Kad god je zakon od mene tražio novac, ja sam platio, tako je bilo u Engleskoj i sada u Španiji. Uvek sam želeo da radim sve ispravno i kako zakon nalaže – rekao je Ronaldo.

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh