Ispovijesti

ISPOVIJEST MACE DISKRECIJE: Zbog onoga što je otkrila o SVOM ŽIVOTU, publika u studiju je JEDVA ZADRŽALA SUZE!

Popularna voditeljka Lea Kiš ugostila je u posljednjem izdanju “Nedjeljnog popodneva“ Macu Diskreciju, koja će se u srijedu 6. septembra useliti u novoizgrađeni grad u kojem će tokom narednih mjeseci boraviti učesnici rijalitija “Zadruga“.

Maca je svoje posljednje javno pojavljivanje prije početka rijalitija iskoristila kako bi je publika još bolje upoznala, pa je otvoreno govorila o svojim kvalitetima, ali i onome što je tišti.

– Nisam nacionalista, kao što su neki koji su došli iz male sredine, poput mene. Ja gledam ljude da li su dobri ili loši – iskrena je bila Maca koju karakteriše humanost, što i sama priznaje.

– Uvijek sam spremna da pomognem ljudima, ja sam uvijek tu… I ono zadnje bih im dala, takva sam – rekla je ona i oduševila publiku u studiju.

Ipak, nisu svi bili blagonakloni prema njoj. Maca je priznala da je, otkako je postala poznata, mnogi doživljavaju na drugačiji način i da se na sve načine trude da joj naude, što nju istinski boli.

– Mislila sam za neke ljude da će biti dobri, ali su, zapravo, pokazali da su jako zli ti ljudi koji nisu vjerovali da ću ja da uspijem na neki način. Neki sa kojima sam sarađivala prije, okrenula sam ih na telefon i onda sam dobila “šut kartu“. Pokazali su da su zli – izustila je Maca, nakon čega je nastao muk u studiju.

(Pink.rs)

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh