Magazin

Karleuša bi da zaboravi svoju prošlost, a ja imam dokaz da je pjevala u kafani! Zvezda Granda oplela po Jeleni!

To je baš kafana, tako da ne može da kaže da nikad nije pjevala u kafani – rekla je Andreana Čekić.

Ako nekoga sa estrade ne treba potkačiti, a pogotovo ne javno, onda je to Jelena Karleuša, jer ona baš nikome nije ostala dužna.

No, Zvezda “Granda” Andreana Čekić u intervjuu za Telegraf nije se baš držala “zakona ćutanja” kada je o Karleuši reč, pa je brz imalo suzdržavanja “oplela” po pjevačici.

Naime, budući da Jelena u “Zvezdama Granda” često govori kako pjevačice ne treba da počinju karijeru u kafani, odnosno da traće svoj talenat tamo, konstatovali smo kako je Andreana baš tako započela karijeru, a ipak je uspjela.

Međutim, Čekićeva je prvo otkrila kako je počela da pjeva na drugim mjestima, a onda je udarila žestoku kontru Karleuši!

Ja sam počela da radim po klubovima u Beču…. Mogu da nađem moju sliku, imala sam 13-14 godina… Jelena Karleuša je došla da gostuje u Beču, baš u kafani. U stvari, nije ni Beč, nego mjesto pored.

To je baš kafana, tako da ne može da kaže da nikad nije pjevala u kafani. Jeste! To što ona želi da izbriše prošlost ili nešto drugo, to se radi, to je ok – rekla je Andreana za Telegraf.

Popularno

Na vrh