Magazin

Kriza u braku kralja narodne muzike: Šaban i Goca pred razvodom!

Nekrunisani kralj narodne muzike već mjesecima ne živi u porodičnoj kući na Dedinju sa suprugom Gordanom, već dane provodi u vikendici u Krčedinu s Cucom

Brak Šabana Šaulića upao je u nikad veću krizu i na korak je od toga da se okonča, saznaje Kurir iz dobro obavještenog izvora. Nekrunisani kralj narodne muzike već mesecima ne živi u porodičnoj kući na Dedinju sa suprugom Gordanom, već dane provodi u vikendici u Krčedinu.

Prema riječima našeg sagovornika, Goca je odavno digla ruke od Šabana, kojem pod stare dane očigledno prija društvo mlade koleginice Ivone Negovanović Cuce.

Viđa samo saradnike

– On je već mjesecima u Krčedinu i tamo živi. Porodicu gotovo da i ne viđa. U goste mu jedino dolaze prijatelji i saradnici, a najviše vremena provodi s pjevačicom Cucom, s kojom je veoma blizak već godinama – kaže sagovornik Kurira blizak pjevaču i dodaje:

– Porodica je razočarana Šabanovim ponašanjem, pošto ih zapostavlja. On čak rijetko viđa i ćerke i sina, ali i unuke. Goca je žena koja je oduvijek brinula o kući i pokušavala da porodica bude na okupu, ali je i ona uvidjela da od toga nema ništa i da će se zbog nerviranja samo razboljeti. Prihvatila je činjenicu da se Šaban mnogo promijenio i da sada ima neke druge prioritete u životu, ali je najviše boli to što on sve manje vremena provodi s naslednicima njihove djece – rekao je za Kurir naš izvor.

Goca sama na slavlja

Kako saznajemo, Goca se u posljednje vrijeme na slavljima njihovih zajedničkih prijatelja pojavljuje isključivo sama, što ranije nije bilo pravilo, nego je svuda išla sa Šabanom. Takođe, Šaulić je nedavno napunio 66. godinu, ali rođendan nisu obilježili, što je takođe potvrdilo sumnju mnogih njihovih prijatelja da je taj brak zapao u ozbiljnu krizu.

Inače, nekoliko godina unazad javnost bruji o tome da je Šaban u ljubavnoj vezi sa Cucom, a tu vezu pratili su brojni skandali, optužbe i klevetanja. Šaulićeva supruga Goca je sve to dostojanstveno podnijela i pokušala da očuva zajednicu, budući da imaju veliku porodicu. Međutim, očigledno je shvatila da je sada svemu došao kraj i da svako treba da nastavi svoj život.

U KRČEDINU SAM NAŠAO MIR

Šaulić je juče za Kurir potvrdio da živi u Krčedinu i da se tamo osjeća lijepo.
– Evo me u Krčedinu, pecam i uživam. Ovde imam svoj mir i zadovoljstvo. U Krčedinu su moji čamci i drugari, a moja kuća je u Beogradu. Tamo su mi žena i djeca. Ali, naravno, volim svoju vikendicu – rekao nam je Šaban.

Izvor: Kurir

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh