Svijet

Melanija uvijek ima bezizražajan izraz lica kad je pored nje Ivanka: Stručnjaci za govor tijela otkrili pravu istinu o njihovom odnosu

Istakla je da Melanija uvek ima bezizražajan izraz lica kada je u njenoj blizini Ivanka

Kada nije u obavezi da putuje sa svojim suprugom i da se pojavljuje u javnosti, Melanija Tramp vodi veoma povučen život. Međutim, strunjaci pokušavaju da objasne šta se dešava iza tog njenog pogleda koji ništa ne odaje. Nakon što je primećeno da izbegava da dodirne ruku svog supruga u javnosti, ljudi su počeli da teoritišu koji je pravi Melanijin stav prema Donaldu Trampu. A onda je na red došao i njen odnos sa Donaldovom ćerkom Ivankom, prenosi indy100.com.

Stručnjak za govor tela, Džudi Džejms tvrdi da su i Melanija i Ivanka na neki način predstavljene kao “korice knjige” Donalda Trampa.

Čini se da mu je cilj bio da podigne svoj ugled u javnosti, a obe ove žene su u tome igrale određenu ulogu, jer su oko njega pozirale kao učesnice na takmičenju lepote.

Međutim, od kada je Tramp postao predsednik, to je unelo novu dimaniku u porodične odnose, tvrdi Džudi Džejms.

– Melanija ide spopama najharizmatičnijih prvih dama ikada, dok Ivanka igra ulogu kraljevske ruke, glavne podrške, savetnika, pa čak prisustvuje i sastancima sa velikim svetskim liderima – rekla je ona.

Istakla je da Melanija uvek ima bezizražajan izraz lica kada je u njenoj blizini Ivanka. Zbog toga Melanija izgleda hladnije od Ivanke, čiji su izrazi lica više prijateljski.

– One takođe nose i sličnu odeću, što projektuje utisak o sestrinskom jedinstvu – rekla je ona.

Ekspert za govor tela Trejsi Koks je istakla da se Melanija i Ivanka ne osećaju prijatno u zajedničkom društvu.

– To se zove blokiranje. Melanija je ruke stavila ispred tela kao da kaže “držite se dalje od mene”. Ivanka kao da svojim rukama poručuje “ja sam ovde dominantna, ne pokušavam da se pretvaram da nisam” – istkla je ona.

Mnogi su mislili da je razlog zašto je Melanija delovala nesrećno na inauguraciji taj što je nesrećna u braku sa Trampom.

Međutim, čini se da je bila neraspoložena zato što ju je muž ignorisao, jer je svu pažnju posvećivao svojoj ćerki.

Džudi Džejms smatra da iako govorom tela Melanija i Ivanka na pojedinim fotografijama projektuju izvesnu bliskost, to se na njihovim licima ne primećuje.

(Telegraf.rs)

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh