Ljepotice

Naučno potvrđeno: Kelly Brook je savršena žena

Kelly Brook, manekenka i glumica iz Velike Britanije, odavno važi za jednu od najljepših žena svijeta, mada joj nerijetko prigovaraju na višku kilograma. Međutim, sada je i “naučno potvrđeno” – njene obline čine je idealnom, pišu strani mediji.

Anatomski eksperti sa univerziteta u Teksasu podijelili su upitnik svojim studentima oba pola i zamolili ih da se u njima izjasne o idealnim mjerama ženskog tijela. Uz to, trebalo je i da precizno nacrtaju lice i kosu koje bi, prema njima, imala idealna žena, piše “Noizz“.

Ispostavilo se da je ta savršena žena visoka 1,68 metar, a mjere su joj 99-63-91. Uzimajući u obzir i frizuru i oblik lica – kao najbolji primjer nametnula se Kelly Brook.

Thanks @attitudemag for asking me to present most Stylish Man tonight 💖 Dress @theprettydress

Fotografiju objavljuje Kelly Brook (@iamkb)

– Ova žena je potpuno prirodna – dodali su istraživači.

Kako objašnjavaju, muškarce privlače žene čije lice i tijelo izgledaju mlado i zdravo, “harmonično” kako naučnici ističu. A tu harmoniju prepoznaju upravo u izgledu 37-godišnje ljepotice.

Last Night @justeatuk Event love @theprettydress Such Flattering shapes for women with Curves #Waist #Curves #Loveyourbody #Findyourflavour ❤️👌🏻

Fotografiju objavljuje Kelly Brook (@iamkb)

Porch Style @theprettydress Sag Harbour 🇺🇸

Fotografiju objavljuje Kelly Brook (@iamkb)

Popularno

Na vrh