Scitech

(Ne)korištenje emotikona najavljuje mogući kraj veze

Korisnici na Redditu su raspravljali o znakovima koji upućuju da je osoba s kojom su u vezi izgubila interes za odnos. Ukoliko je vaš partner ili partnerica iznenada prestao koristiti određene emotikone u porukama koje vam šalje, ili ih je potpuno ‘ukinuo’, to bi mogao biti jedan od znakova da vas više ne voli.

Korisnici su tijekom rasprave navodili razne znakove, od nedostatka seksualnih odnosa do toga da partner više ne govori ‘volim te’, ali i iznenadni prestanak korištenja emotikona je razlog koji je naveden nekoliko puta, piše “N1“.

“Prestao je koristiti emotikone u porukama. Mislila sam da sam glupa što razmišljam o tome, ali to je bio jedan mali, rani znak”, napisala je jedna djevojka.

Druga djevojka je dodala da upravo prema broju emotikona može shvatiti koliko nekome nedostaje.

Emotikoni sa životinjama umjesto ljubavnih
“Viđala sam se s dečkom koji mi je slao emotikone kada bi mi poželio laku noć i mogla sam ocijeniti što osjeća prema meni prema broju emotikona koje bi poslao. Kada ih je bilo više to je značilo da mu stvarno nedostajem. Jedan je bio dobar, ali nije bio sjajan. Onda više nije slao niti jedan”, navela je.

Jedna od sudionica u raspravi je priznala da emotikonima signalizira nezainteresiranost.

“Sjećam se da sam to radila sa svojim bivšim kada je nestala zaljubljenost. Umjesto ljubavnih emotikona slala sam mu one sa životinjama”, priznala je djevojka.

Popularno

Na vrh