Magazin

NOVA TEORIJA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Ubijena u kući poznate pjevačice u Zemunu?!

Jelena Krsmanović Marjanović (33) ubijena je najvjerovatnije dan prije prijavljivanja nestanka, i to u kući porodične prijateljice, inače poznate pjevačice, koja se nalazi u Zemunu.

Jelena je bila u ležećem položaju i udarana je šrafcigerom u glavu. Ukupno je izbrojano devet uboda na njenoj glavi i jedan na laktu. Ona je, navjerovatnije, ležala na ćebetu ili tepihu, jer se krv nije slivala na njena leđa, već na tkaninu, koja je sve upijala.

– Kuća u kojoj je, prema nekim indicijama, ubijena nesretna žena ne vodi se na pjevačicu, već na njenu majku. Međutim, estradna zvijezda tamo često boravi kada želi da se odmori od nastupa. Pjevačica je postala sumnjiva inspektorima jer je viđena kako u subotu uveče, 2. aprila 2016, traži Jelenu po nasipu i kuka „da je ubijena”. Tada niko nije znao da li je oteta ili je negdje nestala. Pjevačica je čak odložila nastup za sljedeći dan, a prijateljima i policiji je rekla da je to uradila zbog tuge za Jelenom. Inspektorima to nije promaklo, a sumnja se da je bila patološki zaljubljena u Zorana – objašnjava naš sagovornik.

Podsjetimo, Marjanović je ranije izjavio da je 2. aprila 2016. bio sa suprugom i kćerkom na nasipu u Borči. Jelena je, prema njegovim riječima, trčala nasipom dok se on navodno igrao sa kćerkicom.

Nestanak supruge je prijavio oko 20 časova, a njeno tijelo je policija pronašla sutradan. Viši sud u Beogradu je osumnjičenom na prijedlog tužilaštva odredio pritvor zbog bojazni da će uticati na svjedoke i ometati istragu. Na teret mu se stavlja krivično djelo teškog ubistva, za koje je zaprijećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.
(Alo.rs)

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh