Sport

Novak se izvinio, ali uzalud – biće sankcionisan, evo zašto!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković slavio je u finalu turnira u Dohi protiv Endija Mareja i osvojio 67. titulu u karijeri.

Novak je tokom određenih dijelova borbe za titulu bio prilično nervozan, posebno u drugom setu kada je ispustio tri meč lopte i dozvolio Škotu da izjednači u setovima. Đoković je slomio reket i lopticom pogodio jednog gledaoca na tribinama, zbog čega ga očekuje kazna.

Drugi teniser svijeta se posle finala izvinio zbog nesmotrenog poteza i istakao da će prihvatiti posljedice svog postupka.


“Definitivno nisam htio da udarim bilo koga, ali se to dogodilo. Moram da budem oprezniji u budućnosti. Prihvatam da sam napravio grešku. Nisam vidio da sam lopticom pogodio nekog gledaoca. Nije uopšte bilo namjerno. Dešava se to u naletu bijesa, nije to prvi put. Prihvatam posljedice, apsolutno“, rekao je Novak Đoković.

Pojedini mediji su podsjetili da ovo nije prvi put da se Đokoviću dešava slična situacija i podsjetili na detalj sa završnog Mastersa u Londonu, poslije čega je srpski as ušao u raspravu sa engleskim novinarom.

Izvor:Kurir

Popularno

Na vrh