Magazin

Obara sve rekorde: Jelena Karleuša prešla milion za samo 13 sati!

Jučerašnji dan će Jelena Karleuša jako, jako dugo pamtiti.

Nakon 5-godišnje diskografske pauze predstavila je dvije nove pjesme. Iako su dvije nove pjesme, dueti sa Acom Lukasom i Azisom, izvedene na finalu Zvezda Granda, cijeli ovaj spektakl je pao u drugi plan zbog dva performansa koja je pop diva izvela na sceni, a koja mogu da stanu rame uz rame sa nastupima svjetskih zvijezda na dodjelama MTV nagrada.

Vrhunski stajlinzi sa potpisom slavnog dizajnera Zigmana (čije je modele nedavno ponijela i Nicki Minaj), uvijek inovativna muzika od strane Atelje Traga, tekstovi koji dugo ostaju u pamćenju za koje je bila zadužena Marina Tucaković, upečatljivi artwork iza kog stoje Karac, Ismar Gluhalić i Petar Živković, i naposlijetku sama Jelena koja dominira scenom na kojoj gori vatra i pada kiša.

Iako su pjesme puštene na YouTube-u oko ponoći, te su time upale u najmanje gledan termin na ovoj platformi, za samo 13 sati su ova dva nastupa pregledana preko milion puta, odnosno Ostavljam te preko 400.000 puta, a Bankina preko 600.000 puta. Osim toga, Karleuša je svojim fanovima odmah pjesme učinila dostupnim za besplatno preuzimanje.

Jelena, dobro nam došla nazad, svjetski, baš onako kako smo i očekivali!
(tracara.com)

Popularno

Na vrh