Foto

Obolio od “Kronove bolesti”: Tuzlak Anes Selimović HITNO treba našu pomoć

Poštovani i cijenjeni pratioci portala Megavijesti.com u cjelosti Vam prenosimo poruku “APEL ZA POMOĆ” očajnog roditelja, oca bolesnog djeteta Selimović Anesa iz Dobrnje kod Tuzle, koji sam nemože pomoći svom djetetu koje je tek počelo da živi, a obolilo je od KRONOVE bolesti. (za sve dodatne informacije možete se obratiti na FB MegaVijesti ili na broj telefona 001 315 939 5380)

APEL ZA POMOC ANESU SELIMOVICU IZ DOBRNJE KOD TUZLE .RODJENOM 22.08 1996 GODINE. DRAGI MOJI RODBINO,PRIJATELJI I POZNANICI OBRACAM SE OVIM PUTEM ZA POMOC ANESU KOJI JE TEŠKO OBOLIO OD KRONOVE BOLESTI ZA KOJU TRENUTNO NE POSTOJI LIJEK OD 16.11.2016 GODINE IZVRSENO JE NIZ HITNIH OPERACIJA KAKO BI MU SPASILI ŽIVOT. IZ BOLNICE JE OTPUSTEN 26.12. 2016.KAO DJECAK OSTAO JE BEZ MAJKE,ZIVI SA OCEM KOJI JE DEMOBILISANI BORAC I VEC DUZI NIZ GODINA NEZAPOSLEN I ZIVI KAO PODSTANAR U TUZLI U STANU OD 18 KVADRATA RADI NA NADNICE KAKO BI PLACAO STAN I BRINUO O TESKO OBOLJELOM SINU ANESU.

TRENUTNO ANES NEMA REDOVNO LIJEKOVE I HIPERKALORIJSKU HRANU KOJA JE POPRILICNO SKUPA I NISU U MOGUCNOSTI UVIJEK NABAVITI .NA PRVOJ FOTOGRAFIJI ANESA OTVOREN JE NJEGOV LICNI ZIRO RACUN KOD NLB BANKE TUZLA.
SVAKA POMOC MU ZNACI NASTAVAK BORBE SA OVOM BOLESTI. ZA SVE DALJE INFORMACIJE MOZETE NAZVATI OCA ALMAZAGU SELIMOVICA NA TEL. 061 300 187, ILI NA MOJ BROJ 061 682 495 . AMIDZA NEDZAD SELIMOVIC.

UNAPRIJED VAM ZAHVALJUJEM NA SVAKOJ PODRSCI MALOM ANESU .

Izvor: MegaVijesti.com

Popularno

Na vrh