Magazin

Pas svaki put legao na tračnice kraj prijateljice kad je išao vlak

Lucy je bila ozlijeđena i nije se mogla pomaknuti, a Panda ju je čuvao cijelo vrijeme. Kad bi prolazio vlak, legao bi kraj nje i spustio im glave na tlo. Grijao ju je i pazio na nju

Denis Malafeyev spasio je kujicu Lucy i njezinog prijatelja Pandu nakon što su dva dana proveli na tračnicama željezničke pruge.

Lucy je bila ozlijeđena i nije se mogla pomaknuti, a Panda ju je čuvao cijelo vrijeme. Kad bi prolazio vlak, legao bi kraj nje i spustio im glave na tlo. Grijao ju je i pazio na nju.

– Kad smo stigli vidjeli smo da je ženka ozlijeđena i da se ne može micati. Mužjak ju je štitio od nas. Vidio sam kako se približava vlak i pozlilo mi je – rekao je spasitelj Denis.

Panda je Lucy štitio i od stanovnika ukrajinskog Užgoroda koji su im htjeli prići i pomoći im. Malfeyeva je nazvao prijatelj i rekao mu da se psi već dva dana ne miču s tračnica.

– Ne znam kako bih to nazvao, instinkt, ljubav, prijateljstvo, lojalnost? U jedno sam sigurnan, ne bi svi ljudi tako postupili – kaže Malafeyev koji se divi vjernosti Pande svojoj prijateljici, prenosi Daily Mail.

Lucy i Panda su sad na sigurnom, dobili su pomoć veterinara i vraćeni su vlasnicima. Kujica, srećom, nije ništa slomila, samo je imala velike masnice, no nije poznato kako se ozlijedila.

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh