Humanost

Samohrana majka moli za pomoć: “Sutra ne znam da li ćemo imat mrvu hljeba”

Pomozite nam, molimo vas gladni smo. Vise smo gladni nego siti krik i bol iz duše koji me tjera na ovo da vam se obratim je jači od moje sramote kad pogledam ovu svoju djecu, taj njihov pogled tuzni me unistava.

Mi nemamo ništa svoje, ovo je soba od moje majke koju nam je dala na korištenje…

PISMO SAMOHRANE MAJKE PRENOSIMO U CELOSTI:

Ja sam Mersiha Ibrahimovic rodj.Kendic,.samohrana majka dva sina od 16 I 10 godina..mi nemamo nikakva primanja.moj muž je teški alkoholičar, nasilnog ponašanja, tukao je mene i djecu, istjerao iz kuce. Mi vec par mjeseci živimo kod mog oca i majke u jednoj sobi u prizemlju kuce.Tesko je..jer I ja sam prilično lošeg zdravlja, imam na bubregu angiomiolipom, kičma ostećena. . Tesko je i psihički zbog neimaštine i što djeci nemogu obezbjediti osnovno za život..

Pomozite nam, molimo vas gladni smo. Vise smo gladni nego siti krik i bol iz duše koji me tjera na ovo da vam se obratim je jači od moje sramote kad pogledam ovu svoju djecu , taj njihov pogled tuzni me unistava.

Moj otac, ima najnižu penziju a majka već dvije godine liječi se od karcinoma želudca, imala je osam hemoterapija u Zenici I onda mozete zamisliti kako je tesko I mojim roditeljima I meni. Otac moje djece, on neradi vec deset godina, liječio se pet puta u Zenici od alkohola.a djeci nikad nije dao marku ni od djecijeg doplatka sto imaju .dvoje djece 47 km.jer on sve popije. Djeca su dobri ucenici.mada stariji sin ima probleme od straha i stresnih situacija zbog fizickog i psihickog nasilja oca nad nama..posjećujemo psihologa u Tesnju..eto takva je situacija kod nas…

Molim Vas gladni smo, gladni smo razumite i pomozite…

Molimo vas ko je voljan da nam pomogne da čuje naš bolni KRIK U TAMI DA NAM POMOGNETE DA koliko toliko imamo normalne uslove za život. Molim Boga samo da mi djeca nisu gladna a ja nemoram ni da jedem.

Riječi, krik i molba za pomoć, propraćena suzama uz jecaj gosp. Mersihe i njene djece odzvanja nekim čudnim bolom i tugom da vam srce ne može ostati ravnodušno, piše Najportal.

BUDIMO HUMANI BUDIMO LJUDI POMOZIMO DA OVA PORDICA IZAĐE IZ TAME I OSJETI BAR MALO LJEPOTU OVOG ŽIVOTA I DA OSJETE DA NISU NAPUŠTENI OD SVAKOG I SVEGA I DA NISU SAMI..

Mersiha (Kendic)Ibrahimovic

KONTAKT TELEFON: 064 4183 936
Jelovac
Maglaj
BOSNA I HERCEGOVINA

Broj žiro računa BANKE:

199-462-60384168-26
Mat.br.1803975127639
Br.racuna 1050726 Sparkase

Popularno

Na vrh