Lifestyle

SUDBINSKA LJUBAV: Ovih 8 znakova otkrivaju da vas ona čeka pred vratima!

Sudbinske veze dođu kada ih najmanje očekujemo, ako uopšte vjerujete u takve odnose. Obično nas nečemu nauče, pokažu nam put kojim treba da idemo, često nam donesu i srodnu dušu poslije koje ništa nije isto.

Obratite pažnju na ove pojave, to su jasni znaci da je sudbinska ljubav odmah iza ugla!

Slučajni susreti

Koliko puta vam se desilo da tek tako počnete da srećete jednu te istu osobu na različitim mjestima. Srećete se u kraju, u bioskopu, u parku, na poslu, čak i u drugom gradu. Prosto vam bude neprijatno, ne znate da li da počnete da joj se javljate ili ne. Prođe vam kroz glavu ponekad da vas ta osoba uhodi. Ne, to vam je jasan znak da je karma odlučila da vas sa tom osobom poveže na neki način, pa vam ukršta puteve ne bi li se na nekom susretu prepoznali. Poslije izvjesnog broja susreta, velika je vjerovatnoća da ćete ostvariti i kontakt. Zavisno od toga koju vam je lekciju spremila sudbina, rodit će se ljubav ili će baš ta osoba da vas usmjeri na pravi put da je pronađete.

Dug period samoće

Dugo ste sami i pitate se da li je problem u vama. Čini vam se da vas bije maler, da niste sposobni da sretnete nekog ko bi vam zaoukupirao pažnju. Šta god da probate izjalovi se. Muškarci kao da bježe od vas, potpuno ste neprimjetni i šta god da uradite, sve je gore. Neće pa neće. Vjerujte, niko vas nije urekao, to vas karma priprema za turbulentan period koji slijedi. Znate kako kažu, poslije kiše dođe sunce, pa vama neće doći sunce već tropska vrelina koja će vaš život promijeniti iz korijena kad se najmanje nadate.

Imate utisak da ga/je već poznajete

Od prvog momenta kad ga vidite čini vam se da ga poznajete već godinama. Sve vam je nekako prirodno, normalno. Sa njim se osjećate neobjašnjivo mirno. Čini vam se da je sve baš onako kao što je oduvijek trebalo da bude.

Sve ide spontano, bez ikakvih turbulencija. Kao da ste već nekada imali blisku vezu i sada ste je samo nastavili.

Neobjašnjiva privlačnost

Sigurno ste imali osećaj da tek što upoznate osobu, osjetite neku čudnu energiju koja vas povezuje. Ponekad je to neka jaka emocija, ponekad baš jaka erotska energija.

Počnete da osjećate da je u prisustvu te osobe vazduh teži, da se pojavljuje neki čudan magnetizam među vama. Grlo vam se suši, znojite se, a niste baš sigurni zbog čega se to dešava, jer ste se tek upoznali. To je još jedan siguran znak koji vam karma šalje da je vaša srodna duša blizu vas.

Imate osjećaj da će se nešto važno desiti

Konstantno se osjećate kao da nešto samo što se nije desilo. Primjećujete neku čudnu napetost, iščekivanje. Kao da će svakog momenta da vas udari meteor. Čini vam se da vam neko diše za vratom, da vas prati, posmatra. U nekim momentima možda postanete i malo anksiozni ili nervozni.

Stalno iščekujete neku vijest, neki događaj koji će vas pogoditi

Ne brinite se, niko se nije urotio protiv vas. Vaše šesto čulo reaguje na energiju koja se oko vas stvara prije tog neizbježnog karmičkog susreta.

Čudni snovi

Živi snovi, snovi puni emocija, snovi koji se ponavljaju, snovi koji vam se čine isuviše realnim. Nekad imate osjećaj kao da ste već neke situacije i preživjeli. Kad se probudite, čudno ste uznemireni, miješaju vam se emocije i ne možete da dođete sebi i da razdvojite san od jave. Sanjate osobe koje nikada niste vidjeli, a koje su vam u snu čudno bliske, znate sve o njima, nisu vam nepoznate. Čak ponekad ne želite ni da se probudite jer se osjećate mirno i spokojno. Opet nema razloga za brigu, ne ludite, vaša psiha i vaš um pripremaju se za veliko karmičko otkriće. Samo budite strpljivi.

Budite oprezni

Imajte na umu da je karmička ljubav mač sa dvije oštrice. Njen zadatak je da se dugovi iz prošlih života u sadašnjem životu vrate. Da se očistite i da prođete kroz sve kako biste bili jači u narednom periodu. U jedno budite uvijek sigurni, stvari su tako povezane da ćete u svakom slučaju nešto dobiti. Karmičku ljubav, srodnu dušu ili dobru životnu lekciju.

Klikni da komentarišeš vijest

Upiši odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

Na vrh