Film/TV

Voditelj isprozivao Staniju: Doveo u pitanje njenu diplomu, a starleta se preznojavala od sramote! (VIDEO)

Voditelj Srđan Predojević neprekidno je spuštao starletu Staniju Dobrojević u jednoj emisiji.

Prošla je proslava Nove godine, a povodom toga u jednoj emisiji gostovala je Stanija Dobrojević, koju voditelj Srđan Predojević, poslije pitanja o dočeku, nije štedio.

Postavljao joj je veoma škakljiva pitanja, počevši od tog kako to da je odjednom pjevačica, kada niko nije znao da ona zna i da pjeva.

“Nisam ni ja iskreno, do nedavno. Nije me to zanimalo”, rekla je Stanija.

Voditelj je ispitivao da li je na njenim nastupima bitno pjevanje ili je bitniji nastup, a pjesma ide na plejbek.

“Radim na pjevanju, ali sam i neko ko prodaje izgled, atmosferu i ono što sam napravila od sebe, a to je ime Stanija Dobrojević”, rekla je novopečena pjevačica.

Kasnije su pitanja voditelja postajala vrelija, pa je pitao da li pored sve golotinje, rijalitija, provokativnih slika, djeluje sebi kao diplomirani ekonomista.

” Privatno da, medijski ne. Ne biram ništa što je lako, pa samo tako želela da idem stopama svog oca koji je takođe diplomirani ekonomista, a ovo što radim trenutno je kako ja kažem, mladost, ludost..U budućnosti ću se baviti nečim što nema veze sa godinama. Npr. diplomatija, humanitarni rad…”, rekla je Stanija.

“Diplomatija?”, pitao je začuđeno voditelj.

“Tako je, ovo je sada za ove godine. Tek smo počeli”, rekla je Dobrojevićeva, na šta je voditelj rekao da koliko zna, ona nema baš 15 godina. A nakon što je Stanije rekla da misli na dvadesete, on je odbrusio:

“Na izmaku ili?”

Kasnije je Stanija pričala o ekonomskoj situaciji u našoj državi, ali i kako da studenti dođu do uspjeha.

“Uvijek sam imala desetke i otišla sam u Ameriku da radim. Tamo je bila plata 1000 dolara nedjeljno, a to je za jednog studenta velika plata i tako sam rekla sebi ostaću dok ne dostignem cifru da sebi mogu da kupim lap top i novi automobil. To bih savjetovala studentima. Ko se ne stidi rada, on će da radi i uči. To sam naučila od roditelja,a to je kućno vaspitanje, to je bitno”, rekla je Dobrojevićeva.

Popularno

Na vrh