Sport

Zbog jednog komentara na Instagramu suprugu Novaka Đoković sprda čitav internet! (FOTO)

Ako pripadate skupini ljudi koje nevjerovatno iritiraju parovi na Facebooku koji javno izražavaju emocije na potpuno ljigav način, vjerujemo da su vam poznati parovi koji rade to isto još iritantniji. A ako su vam Novak Đoković i njegova supruga Jelena do sada bili simpatični… Onda, sorry.

FOTO: Zbog jednog komentara na Instagramu suprugu Novaka Đoković sprda čitav internet! GALERIJA

U žaru glasina da se njihov brak raspada zbog Novakovog švrljanja okolo, Đokovići su odlučili razuvjeriti svijet, a jedan od načina je potpuno ljigav i sad ih zbog toga korisnici društvenih mreža u Srbiji nemilice sprdaju.

Nakon što je za njihovu godišnjicu braka Novak postavio fotku s opisom koji kao da je pisao zaljubljeni tinejdžer nesiguran u svoju vezu, Jelenin komentar je dotukao stvar.

“Sretna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer sam uz tebe i tvoju ljubav svjesniji onoga što njegujemo i onoga za što se vrijedi boriti u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka,velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca“, napisao je Novak, a Jelena je zadala patetičan udarac njihovom imidžu u javnosti.

“My love, amore, amorkoviću, jubice, duškić… Sve moje najmilije! Hvala ti što dijeliš ovu avanturu sa mnom. Divno je biti tvoje ženče, a još divnije biti roditelj s tobom. Samo jedan ti, zauvijek“, napisala je Jelena, a internet nije imao milosti.

(Index.hr)

Popularno

Na vrh