Ljepotice

Željela je ZALEĐENO LICE da se na njemu ne vidi bol: Poslije svih transformacija IZGLEDA KAO LUTKA

Rejčel Evans (45) potrošila je blizu 30.000 dolara kako bi ostvarila svoj san – da postane Barbika.

Kako je ispričala medijima, Rejčel je prije nekoliko godina nosila blizance, od kojih je jedno dijete umrlo na porođaju. Tada je počela sa fizičkim transformacijama u kojima je tražila izlaz iz depresije.

– To me je slomilo. Bila sam očajna i to se na meni vidjelo. Kada bih pogledala svoj odraz u ogledalu, vidjela bih samo smrt. Imala sam poremećaj u ishrani i vidjelo se da sa mnom nešto nije u redu – kaže Rejčel.

U to vijreme je, kaže, imala crnu kosu i oblačila se kao gotičarka. I onda je u jednom trenutku riješila da je skrati i izblajha.

– Ionako su me svi zvali Barbi jer sam mršava, pa sam pomislila – zašto onda ne bih stvarno postala lutka? – priča ova žena.

Onda je počela da vježba sve intenzivnije. Uslijedio je i botoks, pa i prvi estetski zahvati.

– Osjećaj je kao kada opeglate košulju. Konačno ste postigli savršenstvo. A poslije prvog botoksa sam počela da primjećujem bore koje ranije i nisam viđala, pa sam to radila sve češće i češće. Kasnije sam stavila filere u obraze i usne, a u ranim četrdesetim sam uradila kompletan fejslifting – priča “Barbika” i dodaje da je kasnije uslijedilo zatezanje kože, silikoni u grudima, operacija nosa i vilične kosti,prenosi Blic.

– Namjerno sam željela “zaleđeni izgled” da moje lice više ne bi pokazivalo bol. Mislim da sam sad prava ljudska lutka i zadovoljna sam – kaže Rejčel i dodaje da joj sada fali još samo Ken.

Popularno

Na vrh